Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

SKILLS EXPO ΑΘΗΝΑ - 8 και 9 Οκτωβρίου 2011

Η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης και Βικτώριας (ΕΟΚΜΒ) γνωστοποιεί τους Έλληνες πολίτες, που ενδιαφέρονται να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία ως ειδικευμένοι εργαζόμενοι, ότι αιτήσεις συμμετοχής για την διήμερη έκθεση "Skills Australia Needs" ("Προσόντα που χειάζεται η Αυστραλία") στη Αθήνα 8 και 9 Σεπτεμβρίου έχουν τώρα ανοίξει.
Η συμμετοχή στην έκθεση αυτή είναι δωρεάν και μόνο με πρόσκληση, και θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 8 και 9 Οκτωβρίου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την αίτηση on line που βρίσκεται στην ακόλουθη ιστοσελίδα: https://www.skills-australia-needs.com/
Η διήμερη πληροφοριακή έκθεση διοργανώνεται από το Υπουργείο Μετανάστευσης και θα δώσει την ευκαιρία σε άτομα που έχουν ειδικότητες σε επαγγέλματα υψηλής ζήτησης στην Αυστραλία να ακούσουν άμεσα από το Υπουργείο σχετικά με τις βίζες που υπάρχουν για εξειδικευμένα επαγγέλματα, που είναι σε ζήτηση, για τις εργασιακές προοπτικές στη χώρα, καθώς και για τούς εργοδότες –σπόνσορες.

Η έκθεση αφορά τις ακόλουθες ειδικότητες /επαγγέλματα:
1) επαγγελματίες μηχανικούς
2) επαγγελματίες στο χώρο υγείας, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών, νοσηλευτών και συναφών επαγγελματιών υγείας
3) του χώρου αυτοκινητοβιομηχανίας, κατασκευών, καθώς και ηλεκτρολόγους και μηχανικούς.

Επαναλαμβάνουμε ότι η συμμετοχή στην έκθεση είναι, αν και δωρεάν, μόνο με πρόσκληση.
Προσκλήσεις θα διανεμηθούν δια μέσω email κατόπιν αιτήσεως του ενδιαφερόμενου, στα τέλη του Σεπτεμβρίου, καθώς και πληροφορίες για το χώρο και για τις ώρες της λειτουργίας.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες, οπότε η επιλογή των συμμετεχόντων θα βασίζεται στις ειδικότητες, στην εμπείρια και στα προσόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου