Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013

Στήριξη σε Ελλάδα και Κύπρο, από την ΟμογένειαimagesΜε πρωτοβουλία της Κυπριακής Κοινότητας Νέας Νότιας Ουαλίας και παρουσία του ύπατου αρμοστή της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιάννη Ιακώβου, πραγματοποιήθηκε ανοικτή συγκέντρωση στο οίκημα της Κοινότητας στο Stanmore, στην οποία παραβρέθηκαν αντιπρόσωποι Αδελφοτήτων, Σωματείων και των Ομοσπονδιών της ελλαδικής και κυπριακής ομογένειας, καθώς και ομογενείς που είναι ευαισθητοποιημένοι στο δράμα που διέρχεται τελευταία η Κύπρος.
Στη σύσκεψη έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για την εξεύρεση τρόπων στήριξης και έμπρακτης υποστήριξης αυτών που πλήττονται από την οικονομική κρίση.
Με ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία Κυπριακών Κοινοτήτων και Οργανισμών Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας, ανακοινώνει τις προτάσεις που υιοθετήθηκαν:
• Χρηματική βοήθεια για έκτακτες ανάγκες, ενίσχυση φιλανθρωπικού έργου της ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, συσσίτια σε διάφορους Δήμους στην Ελλάδα και την Κύπρο. Τρόποι: έρανοι, ραδιοέρανοι, συναυλία, θέατρο, γεύμα προς ενίσχυση, απογευματινό τσάι λαχειοφόρος.
• Στήριξη του Εθνικού Ταμείου Αλληλεγγύης.
• Προώθηση επενδύσεων
• Παναυστραλιανή εκστρατεία για να προτείνεται η αγορά ελληνικών και κυπριακών προϊόντων
• Προτίμηση για διακοπές και τουρισμό στην Ελλάδα και Κύπρο
Υπενθυμίζεται ότι η ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας μετά από εγκύκλιο του σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου κ. κ. Στυλιανού, διεξήγε έρανο σε όλες τις εκκλησίες σε ολόκληρη την Αυστραλία την περασμένη Κυριακή. Τα έσοδα θα προσφερθούν στο φιλανθρωπικό έργο της ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου.
(Πηγή: ana-mpa)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου